Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tak jako se průběžně ukazuje, že v nemocnicích míváme někdy až z poloviny ty očkované, přesto nakažené s vážnějším průběhem nemoci, tak testováním očkovaných by se možná přišlo na to, že jich tu a tam je více pozitivních, než je tomu u neočkovaných. Jiný důvod mě nenapadá - na rozdíl od nás Skandinávie, SRN aj. zdůrazňují, že při příznacích se má otestovat i očkovaný. Ale je třeba mít stejná pravidla i pro ty bezpříznakové - buď je testovat nebudeme, jako např. Skandinávie, nebo testujme všechny, i ty očkované, jinak jsme mimo vědu.

3 1
možnosti
ZZ

Neměla byste si stěžovat na EMA, která takový postup v EU doporučovala ?

;-)

0 0
možnosti
PV

Netestovat očkované je záměr - no představte si tu hrůzu , kdyby se covid mašinerie začala brzdit - takže vláda vědomě lidem lhala a sousta lidí věří tomu, že když jsou očkovaní tak se jich covid netýká - prostě udělali tečku - jenže žádná tečka se nekoná - spíše ,,dvojtečka,, jako výraz k pokračování trapné komedie :-/

1 0
možnosti
JJ

Jenomže, když se spolehnete na vlastní imunitu, tak nebudete evidován. A přitom celá pandemie je založena na evidenci! Bylo by možná vhodné zjistit, co dělal s. ministr toho půl roku , kdy nebyl ve funkci ministra. Kde byl na školení, že potom znovu nastoupil na ministerstvo a od té doby je vinikající a občas ještě lepší. Myslím, že by měl sedět i v nové vládě, protože takhle dobře proškolených kádrů není vhodné se zbavovat!

1 0
možnosti
Foto

Pokud chci do kina musím na test, pokud chci do bazénu musím na test, pokud přijdu do práce musím na test, pokud chci do restaurace musím na test a to i přesto, že jsem zdráv a nic ode mě nehrozí . Očkovaný je z naprosto nepochopitelných důvodů považován za bezinfekčního, i když je prokázané, že se může nakazit a že může nemoc přenášet. Netýkají se očkovaných karanténa, žádné testy. Může chodit kamkoliv, létat na dovolenou kamkoliv, stačí ukázat certifikát a hotovo. Může na pivo, do kina, na fotbal, divadla, pohybuje se mezi 10 000 lidmi v dost těsném kontaktu. Takže, kdo víc ohrožuje covidem.

10 0
možnosti

Ty důvody jsou pochopitelné. Vakcíny fungují výborně, ale pouze kontům jejich výrobců a distributorů...

5 1
možnosti
MK

Naprostý souhlas. Vlastní imunita je základ a přitom vláda dělá všechno proto, aby jí celá populace měla co nejhorší.

9 0
možnosti

Ano, mám ten stejný pocit ...

2 0
možnosti
JD

Deset milionů odborníků v republice a každý má jiný názor! Která jiná země to má? RvRvRv

5 8
možnosti
Foto

Desítky různých státních postupů a výsledky tak nějak stejné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik