Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pro přesnost: každý výrobce vakcín je povinen uvádět u svého produktu: Tato vakcína nechrání každého očkovaného. To by se měl každý zájemce o očkování dovědět. Dále má lékař před očkováním informovat o všech, zvláště nejzávažnějších vedlej. účincích vakcín, jež se během letoš. 8 měsíců vyskytly, zejména o těch, jež výrobci museli u svého produktu postupně doplnit na žádost amerického úřadu FDA a evropské agentury EMA.

1 0
možnosti
VB

Po dnešním vystoupení náměstkyně ministra zdravotnictví Vašákové, v němž se dopouštěla nepravd či někdy až lží, aby nahnala k očkování úplně všechny zdravotní sestry, vč. těch z covidu již uzdravených, bych se zásadně nenechala očkovat. Vadilo by mi, že mi vysoce postavená úřednice MZ ČR a ještě k tomu lékařka lže. Prý je prokázáno, že protilátky po covid-19 nejsou účinné, naopak protilátky po očkování jsou účinné. Tím náměstkyně popřela desítky výzkum. studií ve Švýcarsku, Rakousku, Německu aj., které prokázaly trvající spolehlivost imunity po prodělání covid-19. Těhotným sestrám by doporučila očkování jednoznačně, ač výbor PRAC při EMA zahájil šetření případů děložního krvácení po vakcinaci. Uzdraveným z covidu by doporučila i dvě dávky vakcíny, ač se západ. odborníci přiklonili nanejvýš k jedné dávce, pokud vůbec, u většiny uzdravených z nákazy totiž funguje buněčná imunita bez očkování.

3 0
možnosti
TB

Čili z důvodů nikoli medicínských, ale politických. Zejména pak jako pomstu Babišovi. Aha.

2 3
možnosti

K 10.08 bylo nahlášeno 7 522 vedlejších příznaků po očkování, po očkování 103 lidí zemřelo. Toto jsou politické důvody ? Tak určitě !

0 0
možnosti
Foto

Boj s virem začíná na sliznicích a pak nastupuje buněčná obrana. Očkování jde cestou opačnou a to do těch míst, kam se přirozená infekce se nedostane. Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky, IgG ale ne slizniční protilátky IgA. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Protože po očkování se hladina protilátek nastavila vysoko, stvořila se legenda o tom, že očkování je jedinou šancí jak s covidem bojovat. To není však pravda. Organismus si sám protilátky zreguluje, zda se virem opakovaně setkává , či nikoliv. Neexistuje žádné konkrétní číslo určující jaká má být hladina protilátek vysoká. Takže tu covid bude s námi, jako chřipka, zda jsme očkování anebo ne. Pramen imunolog profesor Vojtěch Toth, viroložka Hana Zelená.

2 0
možnosti
VB

K p. Kindlovi: Americké CDC přiznalo, že z plně očkovaných se infikovalo přes 125 000 lidí (nyní už to bude více) a z nich 10 % vyžadovalo hospitalizaci, 2 % zemřela. Připomíná to covid-19, při něm rovněž podobné číslo nemocných potřebuje hospitalizaci a cca 2 % zemřou (hodně starší, s více nemocemi, nebo i mladší se závaž. chronic. nemocí, nyní jsou právě tito jedinci na JIPkách v USA, vč. těch očkovaných).

0 0
možnosti
VB

Paní Exnerové: za 1,5 roku "pandemie" se v západ. zemích dostatečně prokázalo, že s covid-19 mají větší potíž lidé s poškozenou či oslabenou imunitou, ať jsou či nejsou očkovaní. Ti by měli vědět, jak se lépe chránit před nákazou, ostatní mohou docela normálně žít i bez očkování, jen bychom potřebovali mít ty odborně zdatnější západ. zdravotní úřady (k těm nejlepším patří německý Institut R. Kocha, občas ho politici taky úplně nevnímají, ale dobrý je i ten švédský - stačí odstupy, neshlukovat se, mýt si ruce, žádné jiné dramatické nápady). V Dánsku a Norsku činila úmrtnost na covid jen necelé procento z infikovaných. Ty zdatnější země udržely úmrtnost do 2 % - bez očkování, a po očkování tomu není jinak, opět umírají či hůře stůňou i ti očkovaní, pokud mají zásadní problém se svou imunitou. Západ. odborníci převážně pochybují, že by jim pomohla třetí dávka.

2 0
možnosti
VE

* Ano, smrtnost je cca 1%, což je 10x víc než chřipka a bez opatření by to u nás znamenalo 70000 mrtvých navíc (a život je zkrácený o cca 10 let).

* Po absolvování očkování (2 týdny po 2. vakcíně) klesne riziko infekce a riziko úmrtí o 80% i v případě delta mutace:

https://www.theguardian.com/world/2021/jul/09/vaccines-working-as-expected-in-preventing-covid-deaths-say-experts

* Další věcí jsou trvalé následky ...

0 0
možnosti
VB

Dobře jste shrnul celkové fiasko (bohužel nejen) v ČR kolem covid-19 a vakcín. Pokud prestižní americ. univerzity nezávislé na politice mají dostatek studií o trvalé imunitě těch uzdravených a CDC si toho moc nevšímá (resp. uzdravené na 3 měsíce vyjmuli z karantény, když se setkají s nakaženým), pak je to politicky a byznysmensky zmanipulované "řešení" zdraví národa. Spousta lidí, které dnes nutí do očkování, už má nákazu za sebou, to samé je u nás i jinde. Já se např. odmítám testovat, protože nehodlám osobně přispět k příslušnému českému byznysu z testů a všeho kolem. Po 8 měsících, kdy česká média 24 hod. denně skloňují slovo očkování ve všech pádech, jsem se stala ze zásady "odpůrcem": nezměním názor, dokud se čeští politici a úředníci nezačnou chovat slušně a podle vědy. Např. ve Švédsku jsou i s nižším počtem očkovaných docela klidní, vědí, že podobný počet občanů už bude z covidu uzdravený, např. migranti si nákazu častěji odstonali i na JIPkách, podobně tomu bude v USA u určitých skupin obyvatelstva - takže hysterie není namístě.

3 0
možnosti
IL

I47v54a43n82a 22L89a14n33c37e

16. 8. 2021 11:54

V USA nám sdělují, že white supremacy je skupina, která odmítá očkování. Jsou to trumpovi příznivci, kteří odmítají očkování atd. a nakonec jste se uplně od jiných médií dozvěděli, že černoši nevěří očkování a 60 procent se odmítá očkovat. A hlavně, ty na hranicích, kteří nám z v texasských hranic táhnou a v žádném případě to nejsou "white" lidé, tak ti se nesmí do očkování nutit. O očkují je pouze poku newhite lidé projeví o očkování zájem. Takže, opravdu se nejedná o politiku.

1 0
možnosti
Foto

Tím chcete naznačit, že pan autor je Trumpův příznivec a nebo utajený černoch?:-)

1 0
možnosti
Foto

A proč se tolikrát necháváte testovat? Vždyť se přitom můžete nakazit!

1 0
možnosti

Milý pane, celkem nečekaně negativní test všude vyžadují, tak proto.

Někde bohužel ani test nestačí (Slovensko), takže moji klienti tam sice odjedou, já až poté, co jejich vláda dostane rozum.

0 0
možnosti
Foto

Když vezmu, že k 10.08 bylo nahlášeno 7 522vedlejších příznaků po očkování, jako je zrychlený tep, zpomalený tep, bušení srdce, fibrilace síní, infarkt myokardu, angina pectoris, srdeční selhání, arytmie, myokarditid a další příznaky. Tak to rozhodně postoupit nechci , když vím, co se mnou udělalo očkování na chřipku. Přitom i po očkování mohu dostat covid, lehčí formu a mohu přenášet nákazu. Po očkování 103 lidí zemřelo. Takže se budu spoléhat na moji imunitu, že si s tím poradí.

5 1
možnosti
VE

Jde o to, jak jsou časté a vážné jsou vedlejší účinky očkování a jak jsou časté a vážné rizika spojená s covidem. Porovnáním těchto rizik jednoznačně vychází, že očkování se vyplatí. Pro řadu lidí je to nad rámec jejich chápání

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik