Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nejsou odborníci, ale profesní diletanti a populističtí korytáři.

U AB bych alespoň minimum z krizového managementu očekával, protože jeho podniky jsou dotované a tudíž relativně v "krizi", ale kde nic, tu nic.

2 0
možnosti

Městské bazény otevřené jsou, jen nefungují výřivky, sauny a parní lázně. Osobně mě netrápí zavřená fitka, rotoped má beztak skoro každý doma, ale uvažuji o tom, že si v přízemí domu udělám malou dřevěnou saunu, protože ta opatření, kdo ví jak dlouho budou trvat? Do jara, do léta? Nebo další rok?

A hospody? Třeba u nás v obci se nezavřela vůbec, ani v první vlně, ani teď, chápu že ve městech je to asi problém, ale na vesnicích to nikdo nekontroluje.

0 0
možnosti

Ve vířivce víří výři, na Výrovce netopýři.

0 0
možnosti
Foto

Nemudrujte a dodržujte pravidla Covid nechodí po horách ale po lidech !!

0 0
možnosti

Nevím jak vy, ale já je dodržuji. Akorát nechápu, proč jsem musel mít kancelář zavřenou, když mně tam chodí lidí většinou po jednom nebo po dvou, a narvaná tramvaj nevadí.

2 0
možnosti
Foto

Pro potlačení šíření covidu by bylo nejlepší zavřít všechno. To však nejde a proto se to dělá jen v oblastech, které se dají oželet. Pokud vyloučím z míst možných nákaz polovinu, dá se předpokládat, že nákazy bude dvakrát méně, než kdyby se nechalo všechno otevřené.

3 2
možnosti

Moudrá sova? Moc bych si přál, aby byl někdo schopen pro ní vymyslet program, který by vyhovoval naprosto, ale naprosto všem. Bohužel není v dohledu a tak jen další utopistická myšlenka....

2 0
možnosti
Foto

Takový program z principu existovat nemůže.

Nicméně doufám taktéž ve změnu programu, v nějaký, co bude mít hlavu a patu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS