Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace

Tak vyčkejte,co nám zítřek přinese..

0 0
možnosti

:-) Já si nemyslím, že je to klukovina. Ale mohl bych si třeba myslet, že se jedná o zločinné spiknutí s úmyslem svrhnout našeho milovaného premiéra!

0 0
možnosti

R^

Jan Bartošek je přesvědčený, že tam kuli pikle. Vypadá to tak! Sešli se v noci na utajeném místě, v zavřené hospodě, prakticky mimo civilizaci, nedovedou se shodnout, kde se ve skutečnosti sešli, v restauraci nebo v prostorách proboštství, nedovedou se shodnout o čem rokovali, jeden mluví o pomoci amerických lékařů při selhná zdravotní péče a druhý s spuštění cvičného vyšetřování promořenosti společnosti koronavirem. A Jan Bartošek říká, kde jméno Faltýnek, tam se řeší korupce...

:-)

2 0
možnosti

Kolik asi politiků řeší svoje kšefty, někdy velmi podezřelé, neustále a kdekoliv? V tomto případě šlo vlastně jen o to, že géniové z Blesku vyfotili oba chlapy jak jdou z hospody...a k tomu napsali: vidíte, oni můžou a my nemůžeme! - Babiš se rozčílil a oba vyhazuje...Babiš už má nervy v kýblu, jak se říkalo, a jeho pád se blíží. Nemá na to. Ať jde prodávat svoje kuřata.

0 0
možnosti

Redaktoři z Blesku je chytili, jak jdou před půlnocí z hospody. Ale co toho o sobě vykecali! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik